Een etentje op vrijdag

We spreken af bij een restaurant in Reeuwijk waar alle gerechten 17,50 kosten. Dat is mooi voor ons budget. We gaan tenslotte voor het bijkletsen en eten moeten we toch. Helaas blijkt dat je minstens zes gerechten moet bestellen om in leven te blijven. Dus eten we te weinig, drinken we veel te dure wijn. En worden we overmoedig.

Het gesprek komt op onze sportieve prestaties die er niet om liegen. Deb is in goede conditie en begonnen met hardlopen. Mijn conditie is ver beneden pijl, maar ik heb het lopen ook weer opgepakt. Afgezien van tien jaar leeftijdsverschil staan we wat lopen betreft dus ongeveer gelijk.

En dan ineens stelt Deb voor om de Marathon van New York te gaan lopen. Een goede vriendin van haar gaat daar wonen dus onderdak zou mogelijk kunnen zijn. In mijn hoofd gaat een knop om. JAAAA dát gaan we doen! Wat een geweldige uitdaging! Eerst shoppen en dan lopen. We debatteren nog even over “moeten we geen goed doel dienen” en “wat wil je nog graag in dit leven” en dan schudden we elkaar de hand. We stellen nog even vast dat we echt niet dronken zijn en dat dit dus een serieuze beslissing is en we gaan! 2012 is ONS jaar!

Advertenties

Over ingridschouten

www.ingridschouten.nl
Dit bericht werd geplaatst in Marathon New York. Bookmark de permalink .

5 reacties op Een etentje op vrijdag

  1. Pingback: Aftellen – En weer verder…

  2. Pingback: … en weer verder rennen

  3. Pingback: Het aftellen is begonnen | … en weer verder rennen

  4. debfietst zegt:

    Deze blogs van jou, Over willpower, en gedrevenheis door plezier en vooral veel lol de grootste uitdagingen aan te gaan, die zijn heerlijk om te lezen en een inspiratie voor de dag! We gaan er allemaal vandaag weer eens een gezellig dagje van maken :-)))
    X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s